تو نفر اول هستی.

اول مشخصاتت را وارد کن و بعد سؤال‌ها را صادقانه جواب بده. بعد از تکمیل، یک لینک اختصاصی می‌گیری که برای شریکت می‌فرستی. تا وقتی هر دو نفر آزمون را کامل نکرده‌اید، هیچ نتیجه‌ای نمایش داده نمی‌شود.

پاسخ‌هایت محرمانه ثبت می‌شود و شریکت آن‌ها را نمی‌بیند.